Fatih Devlette Eğitimler Son Sürat…

Gebze Fatih Devlet Hastanesi tarafından hizmet içi eğitim planlaması çerçevesinde kurum personellerini daha etkin hale getirmek ve daha nitelikli sağlık hizmeti sunmak için gerçekleştirilen eğitimler son sürat devam ediyor. “Her..

Fatih Devlette Eğitimler Son Sürat…

Gebze Fatih Devlet Hastanesi tarafından hizmet içi eğitim planlaması çerçevesinde kurum personellerini daha etkin hale getirmek ve daha nitelikli sağlık hizmeti sunmak için gerçekleştirilen eğitimler son sürat devam ediyor.

“Her Güne Bir Eğitim” hedefiyle çalışmalarına devam eden Gebze Fatih Devlet Hastanesi son olarak, Yoğun Bakım ve Acil Serviste gerek göreve yeni başlayan gerekse çalışan personelin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri için hizmetiçi eğitimlerini sürdürürken, aynı zamanda idari personele de hizmetiçi eğitimler veriliyor.

Verilen eğitimler sayesinde personelin devamlı olarak bilgilerini tazelediğinin altını çizen Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant; “Sağlık sektöründe hizmet veren bir kamu kuruluşu olarak, sürekli kendini yenileyen bir kurum olmanın yolu eğitimden geçmektedir. Bu nedenle düzenlenen eğitimlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL