Güncel Manşetler Spor

Fatih Spor Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Çayırova İlçesini futbolda başarı ile temsil eden Çayırova 1453 Fatih Spor Kulübü geçtiğimiz hafta oynadıkları ilk maçın ardından hafta sonu yönetim kurulu tarafından organize edilen kahvaltıda buluştular. İlçenin köklü spor..

Fatih Spor Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Çayırova İlçesini futbolda başarı ile temsil eden Çayırova 1453 Fatih Spor Kulübü geçtiğimiz hafta oynadıkları ilk maçın ardından hafta sonu yönetim kurulu tarafından organize edilen kahvaltıda buluştular. İlçenin köklü spor kulüpleri arasında yer alan Fatih Spor düzenlenen programa geçmiş dönemde kulüpte forma giyen isimleri de ağırladı. Teknik Direktör Ramazan Korhan ve takım kaptanı Ömer Bayrak düzenlenen program için kulüp yönetimine teşekkür ederken, kulüp yönetimi de programa eksiksiz katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İlhami Bayrak, hem yönetimine hemde kulüp sporcularına teşekkür etti. Çayırovada sporun gelişmesi adına yıllardır önemli bir misyon yüklendiklerini belirten Başkan Bayrak: “Kulübümüz sadece fut-bolu sevdirmek için değil, aynı zamanda gençlerimize doğruyu, ahlakı ve sevgiyi aşılamak içinde var. Yıllardır bu misyon ile yüzlerce sporcu yetiştiren Fatih Spor Çayır-ovanın geleceğine ışık tutmaktadır. Bugün burada bizleri yalnız bırak-mayan eski sporcularımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Kulüp yönetimi, futbolcular, teknik heyet ve eski sporcuların yanı sıra Çayırova Belediyesi meclis Üyeleri Ali Uçar ve Necati Apaydın, Bayburt Genç Osman Derneği Başkanı Celal Akbaş, Bölgemizin tanınmış ses sanatçılarından Turan Ali ve bölge STK ve Siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL