“Fen işleri çalışmalarımıza hız verdik”

 Büyükgöz sahada denetimde   Mahallelerdeki sıcak asfalt serim, bakım, onarım ve kaldırım imalat çalışmalarını sahada denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yaya ve araç trafiğini daha konforlu hale getirmek için planladığımız..

“Fen işleri çalışmalarımıza hız verdik”

 Büyükgöz sahada denetimde

 

Mahallelerdeki sıcak asfalt serim, bakım, onarım ve kaldırım imalat çalışmalarını sahada denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yaya ve araç trafiğini daha konforlu hale getirmek için planladığımız fen işleri çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

 

Gebze’nin cadde ve sokakları pırıl pırıl asfalta kavuşuyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla fen işleri ekipleri ilçe genelinde; başta asfalt serim olmak üzere, kaldırım, bordür, bakım onarım çalışmalarına hız verdi. Tamamlanan ve devam eden çalışmaları sahada denetleyen Başkan Büyükgöz, “Vatandaşımızın talep ve istekleri bizim için bir emir telakkisidir. Taleplere göre belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz çalışmalarına hızla devam ediyor.

HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Yaya ve araç trafiğini daha konforlu hale getirmek için planladığımız fen işleri çalışmalarımıza hız verdik” ifadelerini kullandı. İnönü Mahallesi 1955 sokak ve bağlantılarında tamamlanan asfalt serim çalışmasını ve Gaziler Mahallesi 1794 ve 1787 sokaklardaki sıcak asfalt serim çalışmalarını da denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Büyükgöz, asfalt serim ve diğer bakım-onarım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL