“Fetih ve Gençlik Şöleni” Gebze’de Kutlanacak

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı, 12 Mayıs Cumartesi günü Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda icra edilecek olan “Fetih ve Gençlik Şöleni” ile alakalı açıklamalarda bulundu. Anadolu Gençlik Derneği’nin..

“Fetih ve Gençlik Şöleni” Gebze’de Kutlanacak

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı, 12 Mayıs Cumartesi günü Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda icra edilecek olan “Fetih ve Gençlik Şöleni” ile alakalı açıklamalarda bulundu. Anadolu Gençlik Derneği’nin hayrı ikame etmek, iyi, doğru ve faydalı olanı ortaya koymak için var olduğunu söyleyen Halıcı, açıklamasına şöyle devam etti:

İstanbul’un Fethi’nin 565.Yıldönümü hakkında bir basın açıklaması düzenledi. Gebze ilçe binasında gerçekleşen programda fethin önemine değinen Kemal Halıcı; Bilindiği üzere 29 Mayıs 2017, İstanbul’un Fethi’nin 565.Yıldönümüdür. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği olarak 40 yılı aşkın bir süredir kutladığımız Fethin Yıldönümü ’nü bu yıl da 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Kocaeli Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda kutlayacağız. Fetih gününe inşallah Ayasofya’da sabah namazı ile başlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL