Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
FETÖ’de Medya Operasyonu | Kocaelide Bugün
Genel Surmanset

FETÖ’de Medya Operasyonu

FETÖ üyesi medya mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tamamı ByLock kullanıcısı olan 17 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi. Bu şüphelilerden 7’si yakalandı. Şüphelilerden 2’sinin cezaevinde olduğu tespit edildi…

FETÖ’de Medya Operasyonu

FETÖ üyesi medya mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tamamı ByLock kullanıcısı olan 17 şüpheli hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi. Bu şüphelilerden 7’si yakalandı. Şüphelilerden 2’sinin cezaevinde olduğu tespit edildi. 8 şüpheli ise her yerde aranıyor. Hatırlanacağı üzere sabah saatlerinde de eski TRT çalışanlarına yönelik bir operasyon gerçekleştirilmiş ve ByLock kullanıcısı 34 eski TRT çalışanı hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir operasyon daha gerçekleştirildi.

Tamamı örgütün kriptolu haberleşme uygulaması Bylokçu kullanıcısı olan ve haklarında adli soruşturma yürütüldüğü belirtilen 17 şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama ve gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ergün Güçlü tarafından yürütülen bu operasyon kapsamında şüphelilerden 7’si yakalandı. Şüphelilerden 2’sinin cezaevinde olduğu tespit edildi. 8 şüphelinin yakalanma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

TRT’DE OPERASYON

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ soruşturmaları kapsamında, ByLock kullanıcısı 34 eski TRT çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Başkentte, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında eski 34 TRT çalışanı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, ByLock kullandığı belirlenen eski 34 TRT çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi. Karar doğrultusunda gözaltı işlemlerine başlandı. (Sabah-Ajanslar)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL