Gazetemizden ÇESDER’e ziyaret

Kocaeli’de Bugün gazetesinden Çayırova Esnaflar Derneği Ziyareti. Kısa adı ÇESDER olan Çayırova Esnaflar Derneği  Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten tarafından ziyaret edildi. Çayırova’nın ilçe olduktan sonra pek çok..

Gazetemizden ÇESDER’e ziyaret

Kocaeli’de Bugün gazetesinden Çayırova Esnaflar Derneği Ziyareti.

Kısa adı ÇESDER olan Çayırova Esnaflar Derneği  Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten tarafından ziyaret edildi.

Çayırova’nın ilçe olduktan sonra pek çok sorunla uğraştığını belirten başkan Mehmet Atik, 2008 yılında Çayırova esnaflarının bir çatı altında toplanıp birlikte hareket edebilmesi adına kurdukları ÇESDER i 10 yıldır yaşattıklarını söylemektedir. Amaçlarının Çayırova’ya bir Ticaret odası kazandırmak olduğunu belirtmektedir.

Geçtiğimiz günlerde yönetimini yenileyen Çesder başkanı Atik, önümüzdeki aylarda çeşitli faaliyetlerde bulunulacağını ve ÇESDER’in esnaflar adına her ihtiyacı karşılayacak çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirtmektedir.

Gazetemize yayın hayatında başarılar dileyen Atik, birkaç proje için fikir alışverişinde bulunmuştur.

Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen görüşme sonrasında gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten Kocaeli’de Bugün ailesi adına ÇESDER başkanı Mehmet Atik’e dernek faaliyetlerinde başarılar dilemiştir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL