Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gazetemizden Gebze Ticaret Odasına Ziyaret | Kocaelide Bugün

Gazetemizden Gebze Ticaret Odasına Ziyaret

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve beraberinde Onursal Haber imtiyaz sahibi Engin Akçay Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda yapılan oda seçimlerinde Gebze Ticaret..

Gazetemizden Gebze Ticaret Odasına  Ziyaret

Kocaeli’de Bugün gazetesi imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ve beraberinde Onursal Haber imtiyaz sahibi Engin Akçay Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan oda seçimlerinde Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanlığına tekrar seçilen Nail Çiler, daha yeni ve daha dinç bir kadroyla oda faaliyetlerine kaldıkları erden daha şevk ve istekli bir şekilde devam edeceklerini belirterek “öncelikli hedeflerimiz odamız üyelerine katkı oluşturacak projeler üretmektir” dedi.

Geçtiğimiz gün 19. Komitenin organize etmiş iftar proğramına katılan Çiler, burada yaptığı konuşmada “ Gelecek bilişim sektöründe ve Türkiye de bilişimin kalbi Gebze’de atacak” diyerek bu alandaki çalışmalarının daha güçlü ve birbiriyle entegre olmuş firma ağı oluşturmak olduğunu belirtmiştir.

Milli Çip üretimi Gebze’de

Başkan Çiler, Cumhurbaşkanı R.T. Erdoğan’ın 10 haziran da izmit Perşembe pazarı alanında yapmış olduğu mitingde bahsettiği ”İlk Milli Çip” fabrikası konusuna da açıklık getirdi. “Malezyalı bir firma ile ortak olarak Muallimköy yerleşkesinde bulunan Bilişim vadisi içerisinde bu projenin Ar-Ge çalışmalarının yapıldığı ve bu bölgede seri üretime geçecektir” demiştir.

Bilişim konusunda pek çok projelerinin olduğunu belirten Çiler, bu alanda istihdam oluşturabilmek için yetişmiş ve vasıflı insanlara ihtiyaç olduğunu söylemiştir. Bu ihtiyaçtan dolayı Logo yazılım firması sponsorluğunda Gebze Kirazpınar mevkiinde Türkiye’nin ilk Bilişim meslek lisesini bölge halkına kazandırmıştır.

Bölge basını ve medya oluşumlarıyla ilgili fikir alışverişi de yapıldı. Bu konudaki projelerden bahsedilen Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten “Çok yakın bir zamanda bölgede ses getirecek bir projemiz var” diyerek bu konuda adeta bizi takip etmeye devam edin demiştir.

Karşılıklı sohbet ve temennilerle devam eden konuşma sonrasında imtiyaz sahipleri İbrahim Çamkerten ve Engin Akçay’ın başkana yeni dönemde başarılar dilemesiyle sona ermiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL