Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmetle Anıyoruz' | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla ‘devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve rahmetle anıyoruz’ dedi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük asker ve devlet adamı Atatürk’ün..

‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla ‘devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve rahmetle anıyoruz’ dedi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve büyük asker ve devlet adamı Atatürk’ün vefatının 80’nci yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vefatının 80’inci yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “1881’de Selanik’te başlayan ve içinde Balkan Savaşları’ndan Birinci Dünya Savaşı’na, Trablus Harbi’ne ve Kurtuluş Savaşı’na kadar mücadelelerle geçen bir ömür, 10 Kasım 1938’de İstanbul’da nihayete erdiğinde arkasında küllerinden yeniden doğmuş bir devlet bıraktı. Onun 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı İstiklal Harbimiz, 1923’te Ankara’da Cumhuriyeti kurarak zafere ulaşmıştır. O adını tarihe yazmış büyük bir asker, büyük bir devlet adamıdır. Gazi Mustafa Kemal, bu ülkenin ve milletimizin ortak değerlerinden biridir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına sahip çıkmak, bağımsızlığımıza, vatanımıza, bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve milletimizin binlerce yıllık medeniyet birikimine sahip çıkmaktır.

Ülkemizin özellikle son 16 yılda ulaştığı dünya kamuoyundaki yer ve güç, “Milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartma” azmimizin bir neticesidir. Kocaeli’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar da bu amaçla atılmış sağlam adımlardır. Kahraman milletimiz de, 15 Temmuz ihaneti karşısında sergilediği asil direnişle, terörle mücadele şehit verdiği evlâtlarıyla ülkemizin bu kazanımlarını canı pahasına muhafaza edeceğini bütün dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.

Bu düşüncelerle, 10 Kasım’ın 80’inci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL