“Gebze, adından söz ettiren bir şehir olacak”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Balkan Türkleri Derneği’ne konuk oldu. İnönü Mahallesi’nde Balkan Türkleri ile..

“Gebze, adından söz ettiren bir şehir olacak”

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Balkan Türkleri Derneği’ne konuk oldu. İnönü Mahallesi’nde Balkan Türkleri ile buluşan Büyükgöz, “33 yıldır Türkiye’nin birçok yerinde proje üreten, 2004-2009 yılları arasında Gebze Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapmış bir kardeşiniz olarak 1 Nisan’da ‘nerede kalmıştık’ diyerek çalışmalara başlayacağız. Gebze’nin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu ihtiyaçları giderecek ve Gebze’ye marka kimliğini kazandıracağız” dedi.

 MARKA BİR ŞEHİR OLACAK

Geleceğe miras olarak bırakılabilecek eserler inşa edeceklerini söyleyen Büyükgöz, “Bizler Selçuklu’nun, Mimar Sinan’ın eserleriyle övünüyoruz. Fakat bizim geleceğe bırakabileceğimiz bir eser yok. Bu eser 21. yüzyılda yapıldı denilebilecek, asırlara meydan okuyan eserleri Gebze’ye kazandıracağız. Gebze ekonomi televizyonlarında adından söz ettiren bir marka şehir olmalı. Bu hedefe ulaşmak için çalışacağız” dedi.

 

İNSANA DOKUNAN PROJELER

2004-2009 yılları arasında Gebze’de başkan yardımcılığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Büyükgöz, “Gebze’de görev yaptığımız dönemde burada alt yapı sorunları vardı. Yolların bozukluğundan, çöplerden bahsediliyordu. Biz o gün acil ihtiyaç olarak bu sorunları çözdük. Şimdi Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği gönül belediyeciliğini yaparak, Gebze’de sosyal projeler geliştireceğiz. Gençlerimize, kadınlarımıza, ailelerimize, engelli kardeşlerimizin hayatına dokunacak projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL