Gebze Center’da Muhteşem Sergi

Kursiyerler, çektikleri fotoğraflarından oluşan karma sergileri ile ziyaret edenlerden tam not aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Fotoğraf branşı kursiyerleri, Gebze Center’da muhteşem bir fotoğraf sergisi..

Gebze Center’da Muhteşem Sergi

Kursiyerler, çektikleri fotoğraflarından oluşan karma sergileri ile ziyaret edenlerden tam not aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) Fotoğraf branşı kursiyerleri, Gebze Center’da muhteşem bir fotoğraf sergisi açtı. Gebze, Darıca ve Yenimahalle Kurs Merkezi öğrencilerinin objektifinden yansıyan fotoğraflar, izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. 

80 KURSİYERİN 100 ESERİ YER ALDI

Sergide 80 kursiyerin toplam 100 eseri yer aldı. Sergide kursiyerlerin, Kocaeli’nin güzelliklerini ortaya koyan fotoğraflarına yer verildi. Kullanılan tekniklerin eşliğinde adeta birer sanat eserine dönüşen fotoğraflar, sergiyi ziyaret eden fotoğraf severler tarafından tam not aldı. Karma fotoğraf sergisinde kursiyerler, doğa teması üzerinde yoğunlaştı. Bunun yanı sıra insan portreleri ve sokaklar da kursiyerlerin objektifine yansıdı.

ON YILDA 4 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİ EĞİTİM ALDI.

Fotoğrafçılık Kursu, KO-MEK’in vatandaşlar tarafından en fazla ilgi gören branşları arasında yer alıyor. Branş, 2007-2008 eğitim – öğretim yılında açıldı. Fotoğrafa gönül vermiş kursiyerler, bu alandaki yeteneklerini KO-MEK ile adeta ustalaştırmanın avantajını yaşadı. 2017-2018 eğitim öğretim dönemi içinde, toplam 708 kursiyer söz konusu branşa kayıt yaptırarak eğitim aldı. KO-MEK Fotoğrafçılık branşından on yıl içinde ise, 4 binin üzerinde vatandaş yararlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL