Gebze Çözüm Okulları Velileri ile Buluştu

Gebze Çözüm Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı I.Veli Toplantısını gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Tarih Öğretmeni Osman Karadaş’ ın yaptığı toplantı okul konferans salonunda başladı. Çözüm Okulları sinevizyon gösteriminin ardından Gebze Çözüm Okulları..

Gebze Çözüm Okulları Velileri ile Buluştu

Gebze Çözüm Okulları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı I.Veli Toplantısını gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Tarih Öğretmeni Osman Karadaş’ ın yaptığı toplantı okul konferans salonunda başladı.

Çözüm Okulları sinevizyon gösteriminin ardından Gebze Çözüm Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı velilere hitap etti. Uzun yıllardır Gebze’de eğitim öğretim alanında hizmet ettiklerini ve bu süreç içerisinde okul-veli işbirliğini oldukça önemsediklerini belirten TAŞLI, gençleri geleceğe taşırken her zaman onlara destek olduklarını söyledi. Çözüm Okullarının “BİZİM OKUL” anlayışını kendine ilke edindiğini ifade eden Taşlı Tatlıkuyu’ da inşaatı devam eden yeni okul binasında da bu doğrultuda Gebze halkına hizmet edeceklerini duyurdu.

Ertuğrul Taşlı, eğitime öğrenci, öğretmen ve tüm paydaşları ile yeni bir soluk getirdiklerini, ideali olan gençler yetiştirmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi. Okul Müdür Yardımcısı Muharrem Çiftçi ise velilere selamlama konuşması yaparken, toplantı programı Rehber Öğretmen Hüseyin Ayten’in konuşması ve Eğitim Danışmanı Muhammet Yazıcı’ nın “Çözüm K12 Öğretmen, Veli, Öğrenci Bilgi Sistemi Sunumu” ile sona erdi.

Sınıf Rehber Öğretmenlerinin gündemi değerlendirdiği toplantıdan sonra branş öğretmenleri de bütün veliler ile öğrencilerin ders durumlarını birebir görüştüler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL