Gebze Çözüm’de “ Okur – Yazar Buluşması “

Gebze Çözüm Koleji, Kültür ve Edebiyat Kulübünün yürüttüğü “Kitap: Hayata Dokunuyor” projesi kapsamında Edebiyatçı – Yazar A. Ali Ural’ ın “Posta Kutusundaki Mızıka” adlı kitabını okudu. Bir ay boyunca süren..

Gebze Çözüm’de “ Okur – Yazar Buluşması “

Gebze Çözüm Koleji, Kültür ve Edebiyat Kulübünün yürüttüğü “Kitap: Hayata Dokunuyor” projesi kapsamında Edebiyatçı – Yazar A. Ali Ural’ ın “Posta Kutusundaki Mızıka” adlı kitabını okudu.

Bir ay boyunca süren etkinliklerin sonrasında Gebze Kültür Merkezi’nde “ Okur – Yazar Buluşması “ programı gerçekleştirildi. Gebze Çözüm Koleji Tanıtım sinevizyonu ve kitap okuma etkinliği ile ilgili video ile birlikte okul öğrencilerinden Ravza Toy, kitapta yer alan bir metni seslendirdi. Açılış ve selamlama konuşması yapan Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı, programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenler ile programa katılan seyircilere teşekkür etti.

“ Okur – Yazar Buluşması “ kapsamında sahneye çıkan A. Ali Ural ise; konuşmasında şunlara değindi: “ Resim ile edebiyat ile yani sanat ile uğraşmak insana farkındalık sağlar. Her kitap dünya içinde yeni bir dünyadır. Bizi gerçek hayattan alıp sanal dünyaya taşır. Gerçek dünyaya döndüğümüzde de etkisinden çıkamayız. Sanatçılar, yeryüzündeki varlıkların ilişkilerini kurarlar.” Konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan A. Ali Ural, çeşitli yazarlardan örnekler vererek edebiyat dünyasına ait derin izler bıraktı.

Program, öğrencilerin hazırladığı ve içeriğini “Posta Kutusundaki Mızıka” kitabından alan resim sergisinin gezilmesi ve Yazar A. Ali Ural’ ın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL