Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze ‘ de Üye Ol Refah gelsin çalışmaları | Kocaelide Bugün

Gebze ‘ de Üye Ol Refah gelsin çalışmaları

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı Üye Ol Refah gelsin çalışmaları yapıyor. Çalışmalar esnasında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç; Kamuoyunda tepki çeken elektrik ve doğalgaz zamları..

Gebze ‘ de Üye Ol Refah gelsin çalışmaları

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı Üye Ol Refah gelsin çalışmaları yapıyor.

Çalışmalar esnasında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç; Kamuoyunda tepki çeken elektrik ve doğalgaz zamları başta olmak üzere yapılan son zamları da eleştiren Engin Kılıç yaptıkları bir iş var; o da maalesef sürekli ve düzenli olarak zam yapmak ve milletin sırtına ilave yük yüklemek. Taklitçi zihniyetteki iktidarların önemli karakteristik özelliğinin kaynak lazım olduğu zaman bu kaynak, milletin limon gibi sıkıp suyunu çıkartarak elde edilecek, yani ille de sürekli zamla, vergi ile ilave yüklemek olarak görülüyor.

İşte yılbaşından temmuz ayına kadar her ay konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde bir zam yapılırken birkaç gün önce açıklanan yeni zamlar temmuz ayından itibaren konut tüketiminde doğalgaza %12 zam, sanayi tüketimine de yüzde 20 zam geldi. Babayiğit çıksın dediğiniz iş adamlarından fedakârlık istiyorsunuz ya, bu enerji fiyatları ile bu vergilerle, bu şartlarda, bu kredi faizleri, döviz son bir senede %40-%50 artmış böyle bir ortamda zaten elindeki istihdamın yükünü taşıyamıyor. Aynen 83 milyon vatandaş gibi özel sektörün de sıkıp suyunu çıkarttılar. Elektrik fiyatlarına yapılan bu zamla beraber bir dünya rekoru kırıldı. 3 buçuk sene içerisinde Türkiye’de elektrik fiyatı %122 arttı. Sanayici, üretici, çiftçi, köylü bu elektrik fiyatlarıyla nasıl ayakta kalsın?  Maalesef hükümet pandemi sürecinde vatandaşa vermiş olduğu her şeyi misli misli fazlasıyla, bir şey veriyormuş gibi yapıp adeta bir illüzyonist gibi el çabukluğuyla rahatsızlık vermeden geri aldı. İktidar ortakları ise eski vekil ve parti yetkililerini muhtelif devlet görevlerine getirerek daha ferah bir hayat sürmeleri için çabalamaktadır. Bu millet siyaseti ticaret olarak gören, eylemleri ile söylemleri birbiri ile çelişen, konuşmaları Hz. Ömer, icraatları Turist Ömer olan, Millî Görüş gibi ‘Önce Millet’ demek yerine önce imtiyazlılar, önce dış güçler, önce şahsım, önce yandaşlar zihniyeti sahip olan iktidarlardan ve siyasetçilerden çok çekmiştir.

Ancak bugün Gebze’den ifade ediyoruz ki artık Türk siyasetinde Yeniden Refah Partisi var, artık Millî Görüş’ün gerçek ve tek temsilcisi sahneye çıkmıştır. Artık umut var çare var çözüm var. Milletimize bu müjdeyi veriyoruz. Umutla, inançla, azimle çıktığımız bu yolda, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz çalışmaların sonucu meyve vermeye başladı. Bize düşen gayret etmek çalışmak ve koşmaktır. Gebzeli hemşerilerimize sesleniyoruz Üye Ol Refah Gelsin.dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL