Gebze Emniyetine Kadro Takviyesi

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne 21 Çarşı ve Mahalle Bekçisinin göreve başlamasının akabinde 71 Polis Memuru ataması da gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Güler konuyla ilgili olarak ” 16 Çarşı ve Mahalle Bekçisi..

Gebze Emniyetine Kadro Takviyesi
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne 21 Çarşı ve Mahalle Bekçisinin göreve başlamasının akabinde 71 Polis Memuru ataması da gerçekleşti.
Kaymakam Mustafa Güler konuyla ilgili olarak ” 16 Çarşı ve Mahalle Bekçisi eğitim görmekte, 3 Bekçinin işlemleri de devam etmektedir.
Daha güvenli ve huzurlu bir Gebze yaratmak adına gecesini gündüzüne katan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni personel ataması ile çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam edecek ve halkımız için güvenli bir yaşam imkanı sunulacaktır.
Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğümüz toplamda 25 Çarşı ve Mahalle Bekçisi, 456 Polis Memuru, 15 Komiser Yardımcısı, 3 Komiser, 2 Başkomiser, 2 Emniyet Müdürü ile halkımıza hizmet vermektedir. Ayrıca Çevik Kuvvet Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği, İstihbarat Büro Amirliği, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği, Narkotik Büro Amirliği, Trafik Tescil Büro Amirliği ve Haber Merkezi olarak Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerine de hizmet vermektedir.
Fedakarca çalışan ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan güvenlik güçlerine halkımız adına teşekkür ederim.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL