Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Gebze halkı yönetimde söz sahibi olacak" | Kocaelide Bugün

“Gebze halkı yönetimde söz sahibi olacak”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN III  “HALK MECLİSLERİ” Yönetimde halkında söz hakkı olacağını her fırsatta dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya,..

“Gebze halkı yönetimde söz sahibi olacak”

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN III  “HALK MECLİSLERİ”

Yönetimde halkında söz hakkı olacağını her fırsatta dile getiren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, seçildikten sonra Halk Meclislerini oluşturarak vatandaşın sadece seçim dönemlerinde değerli değil her zaman değerli olduğunu ayrıca yaşadıkları kenttin yönetiminde söz haklarının olmasını istediklerini her fırsatta dile getirdiklerini yineledi.

Kenti sadece ayda bir defa düzenlenecek Belediye Meclisleriyle değil kurulacak olan komisyonların ve bu komisyon toplantılarının halka açık olarak halkında öneri verme imkanının olduğu bir proje olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, bu sayede kentte yaşayanlar ile yöneticiler arasında birliktelik olacağını herkesin taşın altına elini koyarak daha güzel bir Gebze’ye emin adımlarla gideceklerini söyledi.

“YÖNETİMDE HERKES SÖZ SAHİBİ OLACAK”

Halk Meclisleri projesini çok önemsediklerinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, “Bir kenti sadece ayda bir defa toplanacak bir bilemediniz iki oturumla yönetemezsiniz. Kentin dinamiklerinden stk’larından faydalanmanız gerekir. Bunun için de halkı yönetimde söz sahibi yapmanın yolunu ararsınız. Biz de bunu başaracağız. Gebze’de yaşayan ben Gebzeliyim diyen herkes yönetimde söz sahibi olmalı ve olacak. Kuracağımız komisyon çalışmaları ile halkın daha fazla elini taşın altına sokup sorumluluk almasını ve hesap sormasını sağlayacağız. Halk denetleyen olacak. Kendisine yapılacak olan hizmeti kontrol edecek halk. Bunun içinde Belediye içerisinde oluşturacağımız komisyonlarla halkımız doğrudan irtibatlı ve entegre şekilde çalışacaktır. Komisyon toplantılarına katılım sağlanabileceği gibi komisyona da öneri verebilecektir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL