Gebze Genel Güncel Manşetler Spor Surmanset

Gebze İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı. 2018/2019 yılı sezonunda ilçemizde yapılacak olan her türlü spor müsabakalarının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara..

Gebze İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

2018/2019 yılı sezonunda ilçemizde yapılacak olan her türlü spor müsabakalarının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun olarak yapılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Milli EĞitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdür V. Furkan Yakın Gebzespor Kulüp Başkanı Abbas Sır, Hazine Avukatı Erkan Sonar, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Hakkı Şen ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Uzunhasan katıldı.

Toplantıda karşılaşmalara ilişkin stadyum ve tribünlerde alınacak güvenlik tedbirleri, misafir seyircilerin güvenli bir şekilde konuk edilebilmesine olanak sağlanması, spor alanlarına yasak maddelerin sokulmasının engellenmesi, müsabakalarda Uluslararası Federasyon kriterleri doğrultusunda sağlık personeli ve ekipmanlarının hazır bulundurulması, özel güvenlik personelinin görev alanlarının belirlenmesi gibi konular görüşülerek karara bağlandı. 

Kaymakam Güler toplantıya katılanlara teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL