Gebze K@BİN, hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze-Darıca hattında projelendirilen metro hattı için çalışmalara başlamıştı. Vatandaşların proje hakkında bilgilendirilmesi için Gebze Kent Meydanına Kocaeli Bilgilendirme Noktası (K@BİN) kuruldu. K@BİN, vatandaşları simülasyon ile Metro’da şehir..

Gebze K@BİN, hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze-Darıca hattında projelendirilen metro hattı için çalışmalara başlamıştı. Vatandaşların proje hakkında bilgilendirilmesi için Gebze Kent Meydanına Kocaeli Bilgilendirme Noktası (K@BİN) kuruldu. K@BİN, vatandaşları simülasyon ile Metro’da şehir turuna çıkarabiliyor.

İstanbul ve Kocaeli arasında seyahat eden 1 milyondan fazla insanı taşıyacak olan Gebze-Darıca Metrosu başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin diğer hizmetlerinin de tanıtılacağı K@BİN, 30 Ocak Çarşamba günü 12.30’da Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılımıyla kamuoyuna tanıtılacak. Yüksek teknolojilinin yer aldığı K@BİN, simülasyonlar, 3D oyunlar ve görsel aktarımlarla size yerin altından seyahat etmenin ayrıcalığını yaşatacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL