Gebze Saadet Dikkatleri Çekmeye Devam Ediyor

Seçimlerin güçlü ismi Saadet Partisi sır gibi sakladığı açıklamadığı Gebze Belediye Başkan Adayına rağmen Belediye Meclis Üyeliği adaylığında ki rekor başvuru sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Gebze Belediye..

Gebze Saadet Dikkatleri Çekmeye Devam Ediyor

Seçimlerin güçlü ismi Saadet Partisi sır gibi sakladığı açıklamadığı Gebze Belediye Başkan Adayına rağmen Belediye Meclis Üyeliği adaylığında ki rekor başvuru sayısı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Gebze Belediye Meclis üyeliği için yaşadığı kente hizmet etmek isteyen herkesi Partilerine beklediklerini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, şuana kadar halkın kendilerine gösterdiği teveccühün beklentinin çok üstünde olduğunu söyledi.

“HİZMETİ OY VERENE DEĞİL İNSANA YAPACAĞIZ”

Adem Yavuz Mahallesinin yakından tanıdığı Oktay Korkmaz’ın ve Gaziler Mahallesinin sevilen ismi Duran Vural’ın Belediye Meclis üyeliği adaylığı başvurusu yaptığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Korkmaz, “Halkımızın bize olan teveccühleri gösteriyor ki yeniden Milli Görüşçü belediyelerin iktidarda olması gerektiğini söylüyor. Üç dönemdir çalıyorlar ama çalışıyorlar mantığını çalmadan çalışıyorlar mantığı ile değiştirmek istiyoruz. Belediyelerin kapısına yeniden ‘Rüşvet alanda verende mel’undur’ yazısını asacağız. Herkes Belediye de işlerini halledeceği zaman aracı birilerini bulmak için çaba sarf etmeyecek. Bunun önüne geçeceğiz. Biz hizmeti insana yapıyoruz yandaşımıza bize oy verenlere değil” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL