Gebze Saadet’ten Gebze TV’ye Ziyaret

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gebze TV ve Kocaeli’de Bugün gazetemizi ziyaret ettiler.   Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ilçe yönetim..

Gebze Saadet’ten Gebze TV’ye Ziyaret

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Gebze TV ve Kocaeli’de Bugün gazetemizi ziyaret ettiler.

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, ilçe yönetim kurulu üyeleri  Muhammed Günner, Yavuz Vural ,Mustafa Demirkan  ile birlikte Gebze TV’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kocaeli’de Bugün İmtiyaz sahibi ve Gebze TV kurucusu İbrahim Çamkerten tarafından ağırlanan Türel ve arkadaşları yakın zamanda yayın hayatına başlayan Gebze TV ile ilgili olarak Çamkerten’e başarı dileklerini bildirdiler. Gebze’nin sorunlarına ve basının önemine değinen Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Türel ” objektif ve doğru yayın ilkeleriyle Gebze ve 3 ilçemize ve insanımıza güzel çalışmalarla katkıda bulunacağınıza inanıyorum ve hayırlı yayınlar diliyorum.” dedi.

Gebze TV kurucusu İbrahim Çamkerten ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Türel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Çamkerten ” kaliteli, seviyeli, objektif ve dürüst yayıncılık ilkeleriyle Gebze ve çevre ilçelerimize en faydalı hizmeti sunabilmek  arzusuyla yayınımıza devam ediyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL