Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze Sosyal Sorumluluk İçin Çok Uygun Bir Yer | Kocaelide Bugün
Ekonomi Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gebze Sosyal Sorumluluk İçin Çok Uygun Bir Yer

KOTSİAD’dan Kaymakam Güler’e ziyaret Muhammed Cihat Demirtaş’ın başkan olması ile çalışmalarına hız veren KOTSİAD Gebze Şubesi, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Demirtaş’ın KOTSİAD’ın faaliyetleri ve hedefleri konusunda Güler’i bilgilendirirken,..

Gebze Sosyal Sorumluluk İçin Çok Uygun Bir Yer

KOTSİAD’dan Kaymakam Güler’e ziyaret

Muhammed Cihat Demirtaş’ın başkan olması ile çalışmalarına hız veren KOTSİAD Gebze Şubesi, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Demirtaş’ın KOTSİAD’ın faaliyetleri ve hedefleri konusunda Güler’i bilgilendirirken, Güler’de KOTSİAD’a öneri ve tavsiyelerde bulundu.

ÜYELER ARASINDA TİCARETİ GELİŞTİRMEK VE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, Başkan Yardımcıları Emel Eyüboğlu, Fatma Helimoğlu, Abudllah Sarıboğa, Genel Sekreter Caner Pesen, ARGE Sorumlusu Nurettin Kocabey, Aslan Akdoğan ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Burcu Çoban ile Kaymakam Güler’i makamında ziyaret etti. Demirtaş, KOTSİAD Gebze olarak, üye olan iş insanları arasında ticaretin gelişmesi ve üyelerin birlikte ticaret yapması için çalışma yapacaklarını belirterek, “Sanayi kenti olan Gebzemizde, geniş kesimleri kucaklamak gibi bir hedefimiz var. Üyelerimizin öncelikli olarak birbirleri ile ticaret yapabilmesi için çalışma yapacağız. Bunun içinde kahvaltılar ve çeşitli etkinlikler organize edeceğiz. Bunun yanı sıra Gebze’mize karşı sorumluluklarımızın olduğu bilinci ile öğrencilerimize burs vermeyi ve çeşitli sosyal etkinliklerde yer almayı amaçlıyoruz” dedi.

GEBZE SOSYAL SORUMLULUK İÇİN ÇOK UYGUN BİR YER

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ziyaretten ve yeni kurulan bu oluşumdan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, “Gebze’de iş insanlarını bir araya getirmek, insanların iş yaşamına katkı sunmak, artı değer üretmek son derece önemli. Sizlere de çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Gebzemiz sosyal sorumluluk projeleri için son derece uygun bir yer. Bire bir dokunarak, destek olunacak çok insanımız var. Devletimizin bu konuda ciddi destekleri var. Bu desteklerin doğru adreslere ulaşması yönünde bizlerin de önemli çalışmaları var. Ben kendim bizzat haftada birkaç evi ziyaret ederim, bizde müracaatı olsun yada olmasın vatandaşlarımızı ziyaret ederim, bazı evlerde çok zor koşullar görüp, direk yardım ulaştırabiliyoruz. Böylesi çalışmalar yapacak iş insanlarımız da Gebze’de direk temas ederek, birinci elden yardımlarda bulunabilir” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL