Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı toplantısı yapıldı

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 4. Mütevelli Heyet Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya;Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün,..

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı toplantısı yapıldı

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 4. Mütevelli Heyet Toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya;Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Vakıf Mütevelli Heyeti katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Muhammed Hasan Aslan’ın vakıf  faaliyetleri  ve üniversitede ki gelişmeler hakkında ki sunumun ardından Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün  konuşmalarıyla devam etti.

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı 4. Mütevelli Heyet Toplantısında gündem maddeleri görüşülerek, değerlendirmeler yapıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL