Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Gebze’de ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında “İlçe Seçim Güvenliği” toplantısı düzenlendi. Toplantıya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fahriye Oruçoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Ak Parti..

Gebze’de ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında “İlçe Seçim Güvenliği” toplantısı düzenlendi.
Toplantıya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fahriye Oruçoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Recep Dursun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Burcu Çetinkaya, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, İlçe Seçim Müdürü Nazmiye Sancak, Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Hakkı Şen ve Komiser Özlem Küçükali katıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Mustafa Güler; “ Bu toplantının asıl amacı yüz yüze daha yakın temas ve ilişki kurarak seçim sürecinin en iyi şekilde atlatılması için görüş alışverişi yapmaktır. Seçim sürecinde mutlaka ufak tefek sorunlar olabilir. Az önce Emniyet Müdürlüğümüzce seçim sırasında uyulması gereken kurallar ile seçim yasaklarıyla alakalı sunum gerçekleştirildi.
Bizler Gebze ailesi olarak ilçemizin daha iyiye gitmesi için huzurlu olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Emniyet Teşkilatımız ve Jandarma Teşkilatımız ilçemizin güvenlik yönünden huzuru için fedakarca görev yapmaktadır.
Belediye başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Gebze’yi daha iyi yerlere taşımak için yarış içerisindeler. Hepsinin hakkında hayırlı olan ne ise onun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Seçim süresinde adaylarımızdan bizlere destek olmalarını istiyoruz. Sizler ne kadar kanun çerçevesinde hareket ederseniz o kadar sorunsuz ve olaysız bir süreç olur. Bazı konuları özellikle belirtmek istiyorum. Pankart, afiş asma konusunda çevre kirliliğine özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Seçim bürosu çevresine ve kapalı yer toplantısı yapılacak yerin çevresine asılabilir. Stant açılacak yerlerde de dikkat edilmesi gereken hususlar var. Stantların etrafına çok fazla abartmadan belli sınırlar çerçevesinde bayrak asılabilir. Sesli propaganda çalışmasını vatandaşlarımızı çok fazla rahatsız etmeden gerçekleştirebilirsiniz. Seçim çalışmasını yapacak araç üzerine yapılan eklemeler ile ses çok yüksek şekilde çıkmakta bu da o partiye sempatiden çok antipati yaratmaktadır. Aracın geçtiği güzergahlardaki vatandaşlarımızın bu durumdan etkilenmemesi gerekiyor. Bu konularda duyarlı davranmanız gerektiğini düşünüyorum.
Bizlere seçim süreci boyunca her konuda kolaylıkla ulaşabilir istek öneri ve şikayetlerinizi anında iletebilirsiniz. Toplantıya katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Birbirimizle anlaşarak, konuşarak uyum içerisinde kazasız belasız bir seçim diliyorum”dedi
Daha sonra toplantıya katılan siyasi partilerin başkan adayları ve ilçe başkanlarının istek, temenni ve düşünceleri paylaşıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL