Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset

Gebze’de yılın son meclisi yapıldı

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde gerçekleşti.  Aralık ayı meclis oturumu bir önceki aya ait karar..

Gebze’de yılın son meclisi yapıldı

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde gerçekleşti.

 Aralık ayı meclis oturumu bir önceki aya ait karar özetinin oylanması ve yoklama ile başladı. Aralık ayı meclis oturumunda önerge ile gündeme alınan madde ile birlikte toplam 18 gündem maddesi görüşüldü.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Aralık ayı Meclis oturumunun ikinci maddesi olan belediye mülkiyetindeki 37 adet parseller üzerinde bulunan yapılar için Yapı Kayıt Belgesi almış olan şahıslar ile bunların kanuni ya da akdi haleflerine doğrudan satışlarına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, kabul edildi.

KAN BAĞIŞINA DESTEK

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Köşker meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevapladı. Kan bağışının önemine dikkat çeken Başkan Köşker, “Kan bağışı gerçekten çok önemli bir konu. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Buradan da bir kampanya başlatalım ve meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz toplu kan bağışı gerçekleştirelim” dedi. Önümüzdeki haftalarda Gebze hizmet binasında meclis üyeleri ve belediye personelinin toplu kan bağışı yapması kararlaştırıldı. Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis Oturumu 3 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL