Gebzeli Çocuklara Binlerce Bisiklet

Gebze Belediyesi tarafından gelenekselleşen Bisiklet Dağıtım Şöleni’nde bu yıl 8500 5. Sınıf öğrencisi bisiklet hayaline kavuştu. Bisikletlerini Başkan Köşker’in ve protokolün elinden alan çocukların sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi.  Gebze..

Gebzeli Çocuklara Binlerce Bisiklet

Gebze Belediyesi tarafından gelenekselleşen Bisiklet Dağıtım Şöleni’nde bu yıl 8500 5. Sınıf öğrencisi bisiklet hayaline kavuştu. Bisikletlerini Başkan Köşker’in ve protokolün elinden alan çocukların sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi.

 Gebze Belediyesi tarafından gelenekselleşen Bisiklet Dağıtım Şöleni’nde bu yıl 8500 5. Sınıf öğrencisi bisiklet hayaline kavuştu. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleşen şölene ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Programın açılışında konuşan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eğitime verdikleri katkılardan ötürü Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e öğrenciler ve öğretmenler adına teşekkür etti.

 

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL GÖSTERİ

8500 öğrencinin hayalleri olan bisikletlerine kavuştukları bisiklet şöleninde çocuklar için özel akrobasi gösterisi düzenlendi. Ekranlardan tanınan ünlü Akrobat Mesut yaptığı gösterilerle çocuklardan büyük ilgi gördü. Birbirinden tehlikeli ve heyecanlı gösterilerini sahneleyen Mesut’un gösterisi çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

BİSİKLETLERİNE KAVUŞTULAR

Programın sonunda çocuklara bisikletlerini, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve protokol üyelerinin elinden aldılar. Oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar bisiklet hediyesi için Başkan amcalarına teşekkür etti. Program çocukların bisikletlerine kavuşmasıyla birlikte son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL