Gebzelilere meydanda aşure

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’den aşure ikramı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe protokolüyle birlikte Gebzelilere meydanda aşure ikramında bulundu Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz..

Gebzelilere meydanda aşure

Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz’den aşure ikramı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve ilçe protokolüyle birlikte Gebzelilere meydanda aşure ikramında bulundu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebzelilere aşure ikramında bulundu. Öğle namazı sonrasında kent meydanında düzenlenen aşure ikramına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Muharrem ayının 10. gününde düzenlenen aşure programına Gebzeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gebzeli hemşerilerine ikramda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Aşure ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Muharrem ayı ile aşure gününün milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesileyle şehitlerin efendisi Hz. Hüseyin efendimizi ve Kerbela şehitlerimizi rahmet ve hürmetle yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL