Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gebze’nin 6.Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında İlçe  Tapu Müdürlüğü  ile Tarım Müdürlüğü tanıtım toplantısı ve Muhtarlar toplantısı yapıldı. Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan..

Gebze’nin 6.Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında İlçe  Tapu Müdürlüğü  ile Tarım Müdürlüğü tanıtım toplantısı ve Muhtarlar toplantısı yapıldı.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşen toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, Gebze İlçe Tapu Müdürü Talip Kutluay , İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak, İlçe Yazı İşleri Müdürü  İsmail Kara  ve Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda köy ve mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi. İlçe Tapu Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Güler “ Kıymetli Muhtarlarımız hepiniz hoş geldiniz. Siz seçilmiş muhtarlarımızın görevlerinden biri  mahallenizde bulunan vatandaşların sorunlarını tespit edip, o sorunlara çözüm için gerekli mercilere başvurarak onları doğru bir şekilde yönlendirerek  onlara yardımcı olmaktır. Tabi sorunları çözerken güler  yüzümüzü, hoş tavırlarımızı kimseden esirgememek gerekiyor. Sizler elinizdeki imkanları vatandaşa sunmak için gayret ediyorsunuz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız. Tüm vatandaşlarımıza yardımcı olarak onların talep ve görüşlerini değerlendirerek gerekli çözümler için elimizden geleni hep beraber yapacağız. ” dedi.

Kaymakam Mustafa Güler toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL