Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze’nin İçini Boşaltıyorlar. | Kocaelide Bugün

Gebze’nin İçini Boşaltıyorlar.

        Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divan toplantısını ilçe binasında coşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Mustafa TUREL başkanlığında genel ve yerel sorunlar ele alınırken teşkilat çalışmalarının..

Gebze’nin İçini Boşaltıyorlar.

        Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divan toplantısını ilçe binasında coşkulu ve kalabalık bir şekilde gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Mustafa TUREL başkanlığında genel ve yerel sorunlar ele alınırken teşkilat çalışmalarının da bir aylık değerlendirilmesi yapıldı. Başkan Turel, Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze’nin haklarını savunamayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e tepki gösterdi. Anladık ki Gebze İl olmadan bu sorunlar ile baş edemeyeceğiz. Gebze’ye hizmet değil, ihanet ediyorlar. Gebze’nin içini boşaltıyorlar, dedi.

Gebze’nin İçini Boşaltıyorlar.

Akp iktidara geldikten beri Gebze, maalesef üvey evlat muamelesi görünmeye devam ediliyor. 2017 yılında, 21 yıldan beri Gebze’de bulunan Kocaeli PTT Baş Müdürlüğünü, 50 personeli ile birlikte İzmit’e taşıdılar. Şimdi ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Gebze Sebze- Meyve hal binasını Gebze sınırları dışında yapacaklarını kamuoyuna duyurdular. Sayın Zinnur Bey neden Gebze’nin haklarını savunmuyorsunuz. Gebze’de Sebze ve Meyve hal binasına yer mi yok! Neden Gebze’nin içini boşaltıyorsunuz. Gebze sıradan bir ilçe değil. Siz ‘’Gebze’ye hizmet değil, İhanet ediyorsunuz’’.  ‘’Anladık ki Gebze İl olmadan bu sorunlar ile baş edemeyeceğiz’’ dedi.

GEBZE’Yİ SAADETE, SAADET İLE KAVUŞTURACAĞIZ.

Gebze’mizde etkin ve yapıcı bir muhalefet görevimizi sürdürüyoruz. Derdimiz daha yaşanabilir bir Gebze için. Üretime ve milli gelire katkısı bakımından hakkını alan bir Gebze için. Sahalardayız, halkımızın içindeyiz. Gece gündüz demeden mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Önümüzde ki yerel seçimlerde Gebze’yi bu basiretsiz yöneticilerden kurtarmalıyız. Bu çalışmalar neticesinde ‘’Gebze’yi Saadete, Saadet ile kavuşturacağız, İnşaallah.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL