Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze’ye bir duble yol daha | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Gebze’ye bir duble yol daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikdağı’nda gerçekleştirdiği çevre yolu çalışmasını tamamladı. Eski adı Bahar Deresi olan Erenler Caddesi’nden Adalet Sarayı çevresini dolaşarak Issıkgöl Caddesi’ne bağlanan cadde dört şeritli olarak düzenlendi. Duble..

Gebze’ye bir duble yol daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikdağı’nda gerçekleştirdiği çevre yolu çalışmasını tamamladı.

Eski adı Bahar Deresi olan Erenler Caddesi’nden Adalet Sarayı çevresini dolaşarak Issıkgöl Caddesi’ne bağlanan cadde dört şeritli olarak düzenlendi. Duble yol, Beylikdağı Mesire Alanı’na da ulaşım sağlıyor..  

 KESTİRME YOL

Çalışmaları tamamlanan Gebze Beylikdağı çevre yolu OSB’ye giden araçlar için de kestirme yol oldu. Çevre yolu, Darıca, D-100 ve Beylikbağı istikametinden gelip, Organize Sanayi Bölgelerine giden araçların, Adliye Kavşağı’na uğramadan OSB’ye transit geçişini sağlıyor. D-100’e çıkacak araçlar da Erenler ve Topçular Caddesi üzerinden D-100’e ulaşabiliyorlar. 

 2 ÇARPI 2 ŞERİT

1 kilometre uzunluğunda yapılan yol, 2 çarpı 2 şeritli yol olarak uygulandı. 30 metre genişliğindeki yolu bölümü orta refuj, aydınlatma, yaya ve bisiklet yolları olan bulvar şeklinde düzenlendi. Proje kapsamında 12 bin ton alt temel malzeme ve pmt malzemesi, 7 bin ton asfalt, 6 bin metre bordür ve tretuvar için 400 metreküp beton kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL