Gebze’ye Trafik Eğitim Merkezi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz müjdeyi verdi. Gebze’ye kazandırılacak tam donanımlı Trafik Eğitim Merkezi ihale aşamasının ardından Pelitli Mahallesi’nde inşa edilecek.   Başkan Büyükgöz müjdeyi verdi; Gebze’ye kapsamlı bir trafik..

Gebze’ye Trafik Eğitim Merkezi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz müjdeyi verdi.

Gebze’ye kazandırılacak tam donanımlı Trafik Eğitim Merkezi ihale aşamasının ardından Pelitli Mahallesi’nde inşa edilecek.

 

Başkan Büyükgöz müjdeyi verdi; Gebze’ye kapsamlı bir trafik eğitim merkezi geliyor. Gebze Belediyesi önemli bir projeyi daha ilçeye kazandırmak üzere çalışmalara başlıyor. Pelitli Mahallesi’nde inşa edilecek Gebze Trafik Eğitim Merkezi’nin tamamlanan proje çalışmasının ardından ihale aşamasına gelindi. Tam teşekkülü bir eğitim kampüsü işlevi görecek olan Trafik Eğitim Merkezi’ne ilişkin müjdeyi sosyal medya hesaplarından duyuran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “ Sevgili Gebzeliler,

Nasip olursa, Ekim ayının ilk haftasında Pelitli Mahallesi’nde inşa edeceğimiz Trafik Eğitim Merkezi’nin ihalesini gerçekleştireceğiz.

İÇERİSİNDE YOK YOK

Çok amaçlı kullanıma yönelik tasarladığımız projemizde; 1.536 seyirci kapasiteli stadyum, 10.148 m²’lik trafik eğitim alanı, 1.100 m²’lik eğitim binası ve 680 m²’lik çocuk oyun alanı olacak” ifadelerini kullandı. İhale aşamasının ardından inşa çalışmalarına hızla başlanacak olan Trafik Eğitim Merkezinde 1536 kişilik futbol sahası, 2 bin 956 kişilik tribün (stadyum), trafik alanı ve binası, çocuk oyun alanları, ibadet ve sosyal tesisleri de yer alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL