Gebze’yi güzel günler bekliyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve ev ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlara seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Çakır, Gebzelilerden destek istiyor. Bağımsız Gebze Belediye Başkan..

Gebze’yi güzel günler bekliyor
Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, esnaf ve ev ziyaretlerine devam ediyor.
Vatandaşlara seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Çakır, Gebzelilerden destek istiyor.
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Tatlıkuyu Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri yaparak mahalle sakinleriyle buluştu. İlk olarak Tatlıkuyu Mahalle Muhtarı Cevat Karaman’ı ziyaret eden Serap Çakır, mahalle hakkında bilgi aldı. Sorunları ve önerileri dinleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, “Gebze’yi güzel günler bekliyor” dedi.
31 MART’TA DESTEK İSTEDİ
Tatlıkuyu Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretleri yapan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. Beraberindeki kalabalık bir ekiple birlikte Tatlıkuyu esnafı ve mahalle sakinlerinden destek isteyen Çakır, herkesin aklı selim ile sandığa gitmesi gerektiğini belirterek, partizanlık düşüncesiyle değil, Gebze’nin menfaatlerini düşünerek oy kullanılması tavsiyesinde bulundu.
SÖZ VERİYORUM
Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Serap Çakır, “Seçildiğimiz takdirde  her kesimin sesi olacağım. Tüm hizmetlerimiz eşitlik anlayışıyla yapılacak. Gebze’nin bütçesi Gebzelilere hizmet olarak geri dönecek. Harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğim. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL