Eğitim Genel Güncel

‘’GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’’ Projesinden İzcilik Eğitimleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında, İLKÇEV tarafından yürütülen ‘GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’ Projesi kapsamında Darıca Belediyesi Akil Gençler Projesi öğrencilerine izcilik eğitimi düzenlendi. Gebze..

‘’GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’’ Projesinden İzcilik Eğitimleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2016/2 yılı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında, İLKÇEV tarafından yürütülen ‘GEÇ KALMA, ZİNDE KAL’ Projesi kapsamında Darıca Belediyesi Akil Gençler Projesi öğrencilerine izcilik eğitimi düzenlendi.
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV) tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen izcilik eğitimine 3 İzci Lideri ve 25 gencin katılımıyla gerçekleşti.
Geç Kalma, Zinde Kal Projesi Koordinatörü ve İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Başoğlu yaptığı açıklamada; Sağlıklı bir toplumun dinamik, düşünen, sorgulayan ve eleştiren gençlerden oluşacağını belirterek bundan sonrada İLKÇEV olarak bu tip organizasyonlara devam edeceğimizi ve gençlerin gelişimine katkıda bulunacağını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL