Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
GEDOSK ekibi Aladağlar’da | Kocaelide Bugün

GEDOSK ekibi Aladağlar’da

Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) 30 Ağustos Zafer Bayramı Aladağlar’da idi. “26 Ağustos Cuma akşamı saat 22.00 da Gebzeden 13 kişilik ekiple Niğde’nin Çamardı ilçesine doğru hareket ettik. Sabah saat..

GEDOSK ekibi Aladağlar’da

Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) 30 Ağustos Zafer Bayramı Aladağlar’da idi.

“26 Ağustos Cuma akşamı saat 22.00 da Gebzeden 13 kişilik ekiple Niğde’nin Çamardı ilçesine doğru hareket ettik. Sabah saat 07.30 da Çamardına bağlı Çukurbağ köyüne ulaştık kahvaltımızın ardından pikaplarla Arpalık mevkisine ulaşıp kamp yüklerimizi katırlara vererek Tekepınar istikametinden oba yeri kamp alanına 3 saatlik yürüyüşün ardından oba yeri kamp alanına vardık.

Kampımızı kurup akşam yemeğimizi yedikten sonra dinlenmeye koyulduk. 28 Ağustos sabaha karşı saat 04.00 da 9 kişilik bir ekiple teknik tırmanış olan Küçük Demirkazık 3425M Zirvesi için yola koyulduk, saat 08.00 da zirveye ulaşarak zirve defterini imzalayıp dönüş yoluna geçtik. Öğle saatlerinde kamp alanına ulaşarak kampın tadını çıkarıp bir sonraki gün büyük Demirkazık için dinlenmeye koyulduk.

28 Ağustos sabaha karşı saat 3.30 civarında 13 kişilik ekibimizle birlikte büyük Demirkazık Zirve 3756M denemesi için yola düştük. Saat 09.00 da başarılı bir şekilde zirveyle kucaklaşıp kutlamalarımızı tamamlayıp sorunsuz bir şekilde başlangıç noktamız olan Çukurbağ Köyüne dönüş sağladık. Bir gece pansiyonunda dinlendikten sonra evlerimize geri dönmek için aracımıza binip dönüş yoluna koyulduk. Bu coşkulu bayramda bizleri zirvede yanlız bırakmayın tüm katılımcılarımızı yürekten kutluyoruz.”

Katılımcılar

Orhan Bilmez
Ali Uzunova
Onur Danır
Bahtiyar Koç
Müge Aydın
Serap Aydın
Neslihan Atilla
Şahin Akdağ
Hüseyin Baran
Mesut Çetin
Levent Duran
Tuncay Akkaya
Volkan İlhan
Bahtiyar Koç

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL