“Geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla..”

Projelerine ara vermeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN XIII “HER MAHALLEYE GENÇLİK MERKEZİ” Özellikle gençlere verdiği değer ile ön plana çıkan Saadet Partisi Gebze..

“Geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla..”

Projelerine ara vermeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya’dan VARAN XIII

HER MAHALLEYE GENÇLİK MERKEZİ

Özellikle gençlere verdiği değer ile ön plana çıkan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, geleceğin sadece gençler ile şekilleneceğini bunun içinde gençlere hem büyük önem verdiklerini hem de onlara güzel bir gelecek hazırlamak zorunda olduklarını bunun içinde yatırımı insana yapacaklarını söyledi.

Yapılacak hizmetlerin sadece merkezde ya da belli noktalarla sınırlı olmayacağını her mahalleye eşit şartlarda aynı hizmetin sunulacağını üstüne basa basa söyleyen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, seçildiği taktirde yapacağı hizmetler arasında öncelikli olarak yer alan “Gençlik Merkezleri ve Bilgi Evleri”nin her mahalleye yapılacağı müjdesini verdi.

“HİZMET HER YERE GİDECEK”

Kocaeli’nin en genç nüfusuna sahip Gebze’de, gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirebileceği fiziki mekanların olmadığını ifade eden Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “Bu anlamda oluşturacağımız sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, yönetmek, değerlendirmek ve geliştirmek, aynı zamanda gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için eğitsel çalışmalar yapmak amacıyla gençlik merkezlerinin sayılarını artıracak, ilçemizin tüm bölgelerine yayacağız. Bunun yanında Gençlik merkezlerimizle paralel olarak bilgi evlerini de faaliyete geçireceğiz. Gençlerimiz yarımızın teminatı evlatlarımız buralarda geleceğe daha güvenli ve emin adımlarla ilerleyeceklerdir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL