Gelecek Kocaeli’ den Tavşancıl Ziyareti

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığından Tavşancıl ziyareti Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır,Seçim ve Hukuk İşleri İl Başkan Yardımcısı Fethi Özlü,İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat, Parti İçi Eğitim İl..

Gelecek Kocaeli’ den Tavşancıl Ziyareti

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığından Tavşancıl ziyareti

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır,Seçim ve Hukuk İşleri İl Başkan Yardımcısı Fethi Özlü,İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Yunus Küçükpolat, Parti İçi Eğitim İl Başkan Yardımcısı Birsen Öztürk,Gebze ilçe başkanı Alican Karakaya,Derince ilçe başkanı İrfan Özyolcu ile birlikte Tavşancıl’da ziyaret gerçekleştirdi.

Gelecek Kocaeli heyeti maraton yüzücüsü ve derin denizlere açılarak birçok derece, madalya kazanarak ilimizi temsil eden aynı zamanda Tavşancıl’ın en eski esnaflarından Kaya Yüksel’i işlettiği marketinde ziyaret etti.

Türk toplumunda teknik olarak yüzme bilenlerin oranı sadece yüzde 1

Kaya Yüksel ,”Profesyonel yüzücülüğün yanı sıra işlettiği marketinde,mahalleli ile samimi ve mütevazi bir şekilde hayatını sürdürdüğünü belirterek,Türkiye’de yüzme bilenlerin oranının sadece yüzde 5 olduğunu, bu oranında sadece yüzde 1 lik bir kısmının profesyonel anlamda yüzme tekniklerini bildiklerinin bilgisini paylaştı.

Yüzme sporunu öğrenmenin yaşı olmadığını ve her yaşta profesyonel yüzücü olunabileceğini söyleyen Yüksel, tüm vatandaşlarımızın hangi yaşta olursa olsun sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunmak için yüzme öğrenmeleri gerektiğini bu sayede kendilerini geliştirebileceklerini ve korkmadan derin sulara açılabileceklerini söyleyerek yüzme sporuna davet etti.

Öğrenmenin yaşı yok

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, milli yüzücümüz Kaya bey ulusal sularda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek kazandırdığı madalyalarla bizleri çok gururlandırıyor.

Kendisine her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuzu belirttik.Toplumumuzun yüzme bilme oranının yüzde 1 ve 5 arası gibi düşük olmasını duymak bizleri çok şaşırttı.

Kaya beyinde bahsettiği gibi öğrenmenin yaşı yok ve herşey beyinde bitiyor. İnsan isterse ne kadar ileri yaştada olsa yüzme konusunda veya ilgisini çeken bir alanda spora yönelebilir, kendilerini bu konuda geliştirebilir. Hatta bizler de bu tavsiyelere uymalıyız. Kaya beye misafirperverliğinden, ikram ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek yanından ayrıldık.

Ülke genelinde insanlar nasıl mutsuz ve yüzleri gülmüyorsa,buradakilerde aynı

Eve dönüş için otobüs bekleyen gençlerimize başarılar ve iyi yolculuklar diledik. Tavşancıl sokaklarında yürürken rast geldiğimiz vatandaşlarımızla ayak üstü sohbet ettik.

Ülke genelinde insanlar nasıl mutsuz ve yüzleri gülmüyorsa buradakilerde aynı denilerek en önemli sorunun ekonomik sıkıntılar olduğu, var olan birkaç kahvehanede kimsenin çay bile içmek istemediğini ve esnafın zor günler geçirdiği bilgisini aldık. Çaya gelen zamlar sonrası vatandaşın doğru dürüst uğramadığı kahvehanelerin boş kaldığı için erken saatte kapandığı ve kahveci esnafının bu durum karşısında moralsiz olduğu, zor günler geçirdiğini öğrendik.

Aydınlatma direğine lamba istiyoruz

Yolda yürürken selam verdiğimiz sakinler, Manolya sokakta bulunan aydınlatma direğinde lamba olmadığı,karanlık ve ıssız olmasından kaynaklı ağaç dibine gece yarıları bir grubun gelerek içki içtiğini, kendilerini güvende hissetmedikleri için direğe lamba takılmasını istediklerini belirtti. Burada adam kesseler kimsenin haberi olmaz diyen vatandaşlar acil aydınlatma taleplerini iletmemizi rica etti.

Şikayetlerini dinlediğimiz ve taleplerini gündeme getireceğimizin vurgusunu yaptığımız vatandaşlarımızın talebi ve daveti üzerine en kısa zamanda tekrar Tavşancıl ziyareti gerçekleştireceğimizin sözünüde verdik.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL