GENÇ SAADET KOCAELİ’DEN FARKINDALIK ZİYARETİ

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Kocaeli Metabolik Hastalıklar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MET-DER) başkanı Nesrin Atar ve yönetimini ziyaret etti.  Yapılan ziyarete Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları İl..

GENÇ SAADET KOCAELİ’DEN FARKINDALIK ZİYARETİ

Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Kocaeli Metabolik Hastalıklar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MET-DER) başkanı Nesrin Atar ve yönetimini ziyaret etti. 

Yapılan ziyarete Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Abdüssamet Saltı, Talha Karabulut ve Sertaç Çetin katıldı.

MAĞDUR OLUYORUZ

Yapılan ziyarette glütensiz besinlerin bulunması konusunda zorluk çekildiği ve yerli üreticilerin bununla alakalı olarak çalışma yaptıklarını dile getiren MET-DER Başkanı Nesrin Atar, yapılan bu tür çalışmaların tam manasıyla yeterli olmadığını ifade etti. Atar,  Gıda çeşitliğinin az olması aynı zamanda pahalı olması ÇÖLYAK hastalığına yakalanan insanları maddi olarak zorladığını dile getirdi. Yapılan ziyaretten ötürü Kocaeli Gençlik Kollarına teşekkür eden Atar, memnuniyet duygularını belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL