Genç Saadet’ten İYİ Partiye ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kılıç, İyi parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelenk’i ziyaret etti. ORTAK NOKTAMIZ ÇAYIROVA Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan..

Genç Saadet’ten İYİ Partiye ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kılıç, İyi parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelenk’i ziyaret etti.

ORTAK NOKTAMIZ ÇAYIROVA

Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kılıç, beraberinde ilçe gençlik kolları yöneticilerinden Kamil Kanca, Şerafettin Demirkıran ve İzzet Şişman ile birlikte İyi Parti Çayırova ilçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelenk’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ortak noktamız olan Çayırova ilçemiz için sağduyulu, huzurlu ve anlayış içerisinde bir seçim süreci geçirmek için her zamankinden daha fazla kardeşlik ve birlik beraberliğe ihtiyaç olduğuna vurgu yapan Kılıç, İyi parti gençlik başkanı Kadir Çelenk’le fikir alış verişinde bulundu. Çelenk, ziyaretleri için Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL