Gençler Artık Saadet İstiyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları seçim çalışmalarını değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla alakalı fikir alış verişinde bulunmak için kahvaltı programında bir araya geldi. İlçe gençlik kolları başkanı Rıdvan Kılıç öncülüğünde..

Gençler Artık Saadet İstiyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları seçim çalışmalarını değerlendirmek ve yapılacak çalışmalarla alakalı fikir alış verişinde bulunmak için kahvaltı programında bir araya geldi. İlçe gençlik kolları başkanı Rıdvan Kılıç öncülüğünde Öz Çayırova lokantasında düzenlenen programa Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve karargah başkanı Murat Demiral’ da katıldı.

AKSU GENÇLİĞE ÖNEM VERİYOR

Siz değerli gençlerimizle bugün burada olmaktan gurur duyuyorum diyen ilçe Başkanı Yusuf Aksu, gençliğine yatırım yapan milletlerin her alanda daha fazla yol kat ettiklerini ve güçlü bir devlet yapısına sahip olduklarına vurgu yaparak şöyle devam etti. ‘Saadet Partisi olarak bizler gençliğe en fazla yatırım yapan bir teşkilatız ve enerjisini, dinamizmini gençliğinden alan bir hareketiz. Aynı zamanda Saadet Gençliği demek, önce ahlak ve maneviyatı hayatına düstur edinen ve sadece ülkemiz değil tüm insanlığın saadeti için çalışan bir gençlik demektir. Sizler bu görevi layıkıyla yerine getiren bir gençliksiniz ve sorumluğunuz bu sebeple çok daha fazladır. Onun için gece gündüz demeden çalışarak Çayırova ilçemizde bulunan bütün genç kardeşlerimize ulaşacaksınız ve onları da bu güzel çalışmalara ortak edeceksiniz’ dedi.

KILIÇ, GENÇLİK İÇİN SAADET

Çayırova’lı gençler için neler yapılabilir hem istişare etmek hem de Gençlik Kolları olarak yapacağımız çalışmaları değerlendirmek için kahvaltı programında bir araya geldiklerini ifade eden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kılıç, ‘Gençlik Kolları olarak bizler bütün genç kardeşlerimizin fikirlerine önem vermekteyiz. Çayırova için, Çayırova gençliği için bugün burada bulunmaktayız ve bundan dolayı da çok memnunuz’ dedi. Geçmiş dönemlerde Saadet Gençliği olarak yapılan çalışmalarla Çayırova ve Kocaeli’nde değil tüm Türkiye’de ses getirdiklerini, bu dönemde aynı özveri ve gayretle muhteşem çalışmalara imza atacaklarını belirten Kılıç, ‘Saadet Gençliği olarak tüm genç kardeşlerimize bizimle birlikte bu heyecanı yaşamaya davet ediyoruz’ dedi. Kılıç son olarak ‘gençler olarak bizlere her zaman destek olan ilçe başkanımız Yusuf Aksu başkanımıza ve yönetimine de teşekkürlerimizi sunuyorum’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL