Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Gençlerimizin Umudu Çalındı Hayalleri Yıkıldı!

Saadet Kadın Kolları Seka Park’ta Divan Toplantısı Düzenledi Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları çalışmalarını değerlendirmek üzere Temmuz Ayı İl Divan Toplantısını, Seka Park’ta gerçekleştirdi. Toplantının ardından piknik yapan katılımcılara ve..

Gençlerimizin Umudu Çalındı Hayalleri Yıkıldı!

Saadet Kadın Kolları Seka Park’ta Divan Toplantısı Düzenledi

Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları çalışmalarını değerlendirmek üzere Temmuz Ayı İl Divan Toplantısını, Seka Park’ta gerçekleştirdi. Toplantının ardından piknik yapan katılımcılara ve sahildeki vatandaşlara aşure dağıtıldı.

İl-ilçe yönetim kurulu üyeleri ve davetlilerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün yaptı ve şunları söyledi;

 

Bugün hem Ağustos ayının hem de Muharrem ayının ilk günlerini idrak ediyoruz. Hicri yeni bir yılın başlangıcındayız. Yaşadığımız şu zaman dilimlerinin ve önümüzdeki ayların; ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Cenâb-ı Allah, yeni başlangıçlara ve derlenip toparlanmamıza vesile kılsın. Zira ülkemizin ve dünyanın yeni bir başlangıca, yeni bir anlayışa ihtiyacı var!

Zaman; hep birlikte önce 85 milyonun ve tüm dünyanın kazanç, düzen ve güven bulacağı yeni bir iklimi inşa etme zamanıdır… Bu inanç ve sorumlulukla bugün buradayız.

GENÇLERİMİZİN UMUDU ÇALINDI HAYALLERİ YIKILDI!
Hafta sonu yeni bir Kamu Personeli Seçme Sınavı yani KPSS yapıldı. Ülkece yaşadığımız maddi ve manevi bunalımın yanı sıra başta atama bekleyen öğretmen kardeşlerimiz olmak üzere farklı birçok meslek grubundaki gençlerimiz bu zorlu sınavda ter döktü.
Her dönem karşılaştıkları atama sorununa rağmen birçok gencimiz kim bilir kaçıncı kez bu sınava hayallerini, umutlarını sığdırmak istedi…

Ancak dün akşam meydana gelen gelişmelerle yüz binlerce gencimizin umudu çalındı, hayalleri yıkıldı. Tabir-i caizse “tuz koktu.” derler; hakikaten tuz koktu! ÖSYM kapsamında KPSS sınavları, yeni bir skandala sahne oldu. Artık adına ne derseniz deyin; çalındı mı, verildi mi, belli kesimlere torpil mi geçildi… Ne yapıldıysa yapıldı maalesef, yine burada bir hile gündeme geldi.

BU ÜLKENİN ADALETE İHTİYACI VAR!
Gençlerimizin yıllarca dirsek çürüttükten sonra, bir başkasının torpili var diye önlerine geçmesi adaletsizliktir. Bu ülkenin öncelikle adalete ihtiyacı var! Adalet tesis edilmeden, ne kadar çaba sarf edilirse edilsin, başka hiçbir alanda istenilen sonuç alınmaz!
Saadet Partisi olarak “adil devleti” inşa etmek, “adil paylaşımı” gerçekleştirmek, “insanı yaşatmak” da “insanca yaşatmak” da bizim vazgeçilmez önceliğimiz ve hedefimizdir.

YENİ BİR BAŞLANGICIN ŞAFAĞINDAYIZ!
Bir insanın sabahtan akşama kadar çalışıp da açlık ve yoksulluk sınırında bir hayata mahkum edilmesi vicdansızlıktır!

Açlık sınırı 7 Bin liraya dayandı. Yoksulluk sınırı ise 22 bin lirayı geçti. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 7 bin liraya dayandı. Yoksulluk sınırı da 22 bin lirayı geçti!
Bundan bir sene öncesinde bu rakamlar tahayyül bile edilemezdi!

Son 1 yılda;

-Ekmek: %154

-Un: %156

-Yumurta: % 250

-Şeker: %269

-Benzin: %187

-Kira: %145 arttı.

 

Ülke ve millet olarak kaynaklarımızı, yıllarımızı, enerjimizi ve umudumuzu tüketen bu iktidara mahkum değiliz… Bu ülkenin herkesin alın terinin hakkını eksiksiz alacağı bir düzene ihtiyacı var. Bu düzeni mutlaka inşa edeceğiz. Bugüne kadar bir gecenin bitip de sabahın olmadığı hiç görülmemiştir. Yeni bir başlangıcın şafağındayız! Hiç kimse karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmasın!

TERTEMİZ KADROLARIMIZLA, ÜLKEMİZİN İHTİYACI OLAN POLİTİKALARIMIZLA BİZ HAZIRIZ
Vatandaşın derdini görmezden, duymazdan gelen bu iktidar gidiyor; vatandaşın derdini önceleyen Saadet Partisi geliyor. İlk seçimde; tek akıl ve “ben yaptım, oldu” anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek! Problemlerimizi her geçen gün derinleştiren bu yanlış anlayış son bulacak, tüm problemlerimiz hızlıca ve kalıcı bir şekilde çözüme kavuşacak…
İsraf ve yolsuzluk bitecek, üretimi ve istihdamı önceleyen ekonomik anlayış esas alınacak…
Tertemiz kadrolarımızla, ülkemizin ihtiyacı olan politikalarımızla biz hazırız…

Biz Saadet Partisi olarak sorumluluklarımızın farkında olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Milletimizin desteğiyle iktidara yürüyoruz…

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL