Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Gençliğimizden çok şey bekliyoruz" | Kocaelide Bugün

“Gençliğimizden çok şey bekliyoruz”

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e  ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demirkan ve yönetimi ilçe başkanı Türel’e ziyarette bulunarak görüş alış verişinde..

“Gençliğimizden çok şey bekliyoruz”

Saadet Partisi Gebze İlçe başkanlığına atanan Mustafa Türel’e  ziyaretler devam ediyor.

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demirkan ve yönetimi ilçe başkanı Türel’e ziyarette bulunarak görüş alış verişinde bulundular.

Türel Gençlere Erbakan Hocamızın da Dediği gibi Bizim hareketimizin motoru gençliktir. Genç, davasının sancağını en yükseğe diken Ulubatlı Hasan’ların yolunda yürüyen insandır. Gençliğini insanlığın kurtuluş davasına adayan Milli Görüş gençliği, dün olduğu gibi, yeni dönemde de büyük şahlanışıyla destanlar yazacak potansiyele sahiptir demişti hocamız bizde bu minvalde gençliğimizden çok şey bekliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL