Güncel Manşetler Yaşam

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Milletimize Mesaj

Zeytin Dalı Harekâtının başlangıcından itibaren, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a mektup ve mesaj; bazı birlik ve kurumlarımıza bağış ve hediyeler göndermek suretiyle Türk Silahlı Kuvvetlerine verilen destek, harekâtın başarıyla devamında..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Milletimize Mesaj

Zeytin Dalı Harekâtının başlangıcından itibaren, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a mektup ve mesaj; bazı birlik ve kurumlarımıza bağış ve hediyeler göndermek suretiyle Türk Silahlı Kuvvetlerine verilen destek, harekâtın başarıyla devamında hayati bir rol oynamaktadır. Asil milletimizin ordusuna gösterdiği bu sevgi ve güven nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı tarafından bir “Teşekkür Mesajı” yayımlanmıştır.

TEŞEKKÜR MESAJI

Zeytin Dalı Harekâtının başlangıcından bugüne kadar asil milletimiz; ordu millet anlayışının en güzel örneklerini sergilemekte ve milletimizin gözbebeği kahraman ordumuzun maddi ve manevi olarak daima yanında olduğunu göstermektedir.

Milletimizin; aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz için kurulmuş olan TSK Dayanışma Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı ile millî harp sanayimizin geliştirilmesi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünün artırılması için kurulmuş olan TSK Güçlendirme Vakfı başta olmak üzere birlik ve kurumlarımıza yaptığı maddi ve manevi destek bunun en güzel örneklerini teşkil etmektedir.

Harekâta katılan birliklerimiz başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensupları; asil milletimizin sevgi ve güveninden aldığı güçle, vatanımızın ve milletimizin birliği, güvenliği, egemenlik ve bağımsızlığı için kendisine verilen her türlü görevi “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla gece-gündüz, kar-kış, dağ-bayır demeden, canı ve kanı pahasına azim ve kararlılıkla yürütmektedir.

Vatan, millet, din ve bayrak uğruna hayatlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini minnetle yâd ediyoruz. Hayatta olan kahraman gazilerimiz ile şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli ailelerine, silah arkadaşlarımıza ve fedakâr milletimize de sabır, sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Sadece teröristleri hedef alan Zeytin Dalı Harekâtı meşru zeminlerde başarıyla devam ederken, şahsım ve TSK mensupları adına, şanlı tarihimize, millî örf ve adetlerimize yaraşır şekilde duygu yüklü mektup, mesaj, bağış ve hediyelerle kahraman Mehmetçiğimizin maneviyatının, moral ve motivasyonunun en üst seviyelere çıkmasına katkı sağlayan saygıdeğer kişilere, özel ve kamu kurum ve kuruluşlarına ve aziz milletimiz ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine verdikleri destek ve duydukları güvenden dolayı sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL