Giresunlu hemşerileriyle tanışma yemeği

Giresun’lu iş insanı Merkez Aydınlatma Firması sahibi Hakan Parlakkılıç Giresunlu hemşerileriyle tanışma yemeği verdi. Harla Döner tesislerinde yapılan yemekli  toplantıya GİRİB, Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Giresun’un..

Giresunlu hemşerileriyle tanışma yemeği

Giresun’lu iş insanı Merkez Aydınlatma Firması sahibi Hakan Parlakkılıç Giresunlu hemşerileriyle tanışma yemeği verdi.

Harla Döner tesislerinde yapılan yemekli  toplantıya GİRİB, Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Giresun’un bölgesel iş insanları, kanat önderleri ve bürokratlar yoğun ilgi gösterdi.

Hakan Parlakkılıç’ın Gebze Plastikciler OSB’de kurduğu Merkez Aydınlatma ünvanı faliyet gösterecek firma yaklaşık 250 kişiyi istihdam edeceğini ifade etti. Giresunlu iş insanı Hakan Parlakkılıç’ın bölgemize yapmış olduğu yatırım ve istihdam sevinçle  karşılandı.

Bu birliktelik “GİRİB” Giresunlu İşadamı ve Bürokratları Derneği’ne yeni bir misyon daha yüklemiş oldu. Bölgemiz dışından gelerek yatırım yapmak isteyen hemşerilerimize ev sahipliği yaparak kendi misafir değil ev sahibi hissetmelerini sağlayan ortamda  bulacaklardır mesajını da vermiş oldu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL