Güncel Spor

Gölcük Belediyespor Yüzücülerinden Başkana Ziyaret

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen İl içi ve İl dışı yarışmalarda dereceye giren Gölcük Belediyespor yüzme takımı ve antrenörleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ’i makamında ziyaret etti. Dereceye giren Gölcük..

Gölcük Belediyespor Yüzücülerinden Başkana Ziyaret

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen İl içi ve İl dışı yarışmalarda dereceye giren Gölcük Belediyespor yüzme takımı ve antrenörleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ’i makamında ziyaret etti.

Dereceye giren Gölcük Belediyespor sporcularından, Ceren Alponat, Melih Oğuz, Ayşenur Nergiz, Eren Gölbaşı, Berkay Gözgören, Kerem Karagözoğlu, Doruk Çalışoğlu, Burak Sarımehmet, İpek Sezer, Kerem Karaçengel, Berkant Gözgören ve Antrenörleri Kadir Doğan, Birkan Agun Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ettiler.

Başarılı yüzücüleri kutlayan Başkan Ellibeş, “Gelecek nesillerimizin çalışkan ve parlak bir nesil olması için onları spora bağlamalıyız. Bu gençlerimiz daha çok küçük yaşta çalışarak, emek harcayarak başarının ne demek olduğunu öğreniyorlar. Sizlerle gurur duyuyorum. Ancak daha çok çalışarak bir sonraki şampiyonalarda daha iyi dereceler bekliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL