Güncel Manşetler

Gölcük Vizyon 2023 için Toplandılar

Gölcük Belediyesi’nin 22 Şubat 2011 tarihinde Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Kent Konseyi ile birlikte başlattığı Gölcük Vizyon 2023 projesi hız kesmeden devam ediyor. Bu birliktelik ile kültür ve sosyal, sağlık..

Gölcük Vizyon 2023 için Toplandılar

Gölcük Belediyesi’nin 22 Şubat 2011 tarihinde Kocaeli Üniversitesi ve Gölcük Kent Konseyi ile birlikte başlattığı Gölcük Vizyon 2023 projesi hız kesmeden devam ediyor.

Bu birliktelik ile kültür ve sosyal, sağlık ve turizm, tarım ve hayvancılık, imar ve şehircilik ana başlıkları altında toplam 79 adet proje gerçekleştirildi. Aynı zamanda bu projelerin neticesinde 6 adette basılı eser ortaya çıktı. 2017 projelerinin değerlendirildiği 2018 proje başvurularının da duyurusunun yapılabilmesi amacı ile Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk’ün katılımı ile Vizyon 2023 üst kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Katılanlar

Yapılan toplantıya, ‘’Gölcük Vizyon 2023’’ üst kurul üyeleri KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, KOÜ. Rektör Yar. Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gölcük, Gölcük Bel. Genel Koor. Nihat Abiş, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halis Aygün, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nigar Pösteki, KOÜ Mimarlık ve Tasarım Faküstesi Dekanı Prof. Dr. Nezihi Köprübaşı, KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İlyas Akhisar, KOÜ Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Soner Polat, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram katıldı.

“Vizyon 2023 Projesine Desteğimiz Artarak Devam Edecek”

Kocaeli ilinde örnek bir proje olan Gölcük Vizyon 2023 projesi 2018 yılında da yeni projelerle devam edeceğini belirten Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü “Üniversite bilginin üretildiği, şekillendirildiği ve paylaşıldığı yerdir. Gölcük Belediyesi bunu çok iyi fark etti. Gölcük Belediyesi ve  Gölcük Kent Konseyi üniversite ile iş birliği yaparak,  Kocaeli Üniversitesi’nin bilgi birikimini halka aktardığına dikkat çeken Hülagü, “Bu bağlamda  Gölcük Belediyesi, üniversitemizi de bünyesine katarak önemli bir adımla  Gölcük Vizyon 2023 Projesi’ni hayata geçirdi. Bu projelerinin neticelerinden çok memnunuz bu kapsamda Gölcük Vizyon 2023 projesine desteğimiz devam edecek” dedi.

“Birlikte Başardık”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Üniversiteler bilginin merkezi konumundadır. Bizde Gölcük Belediyesi olarak patentli sloganımız olan “Birlikte Başardık” diyerek Kocaeli Üniversitemiz ve Kent Konseyimiz ile bir çok projeyi hayata geçirdik. Üniversitemizin bilgi birikiminden faydalanarak gerçekleştirdiğimiz projelerden çok olumlu sonuçlar aldık. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte de bu ortaklığımız devam ederek büyüyecek. Ben bu vesile ile yapmış oldukları desteklerden dolayı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü bey ve onun nezdinde bütün Üniversite çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

AHŞAP VE SERAMİK SEMPOZYUMU

Gerçekleştirilen toplantıda genel olarak 2017 yılı projeleri değerlendirildi. Projeler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. 2018 yılı içinde gerçekleştirilmesi planlanan ahşap ve seramik sempozyumu çalışmalarının genel duyuruya çıkmasına ve gelecek başvurular hakkında Aralık ayında tekrar toplanılmasına karar verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL