Eğitim Genel Güncel Manşetler

Gölcük´te Öğrenci Olmak Ayrıcalıktır

Bursa ve İstanbul’ da Okuyan Gölcük’lü Öğrencilere Ücretsiz Seyahat İmkanı. Gölcük Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında yürüttüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü?nün koordinesinde, Gölcük´te ikamet edip,..

Gölcük´te Öğrenci Olmak Ayrıcalıktır

Bursa ve İstanbul’ da Okuyan Gölcük’lü Öğrencilere Ücretsiz Seyahat İmkanı.

Gölcük Belediyesi Sosyal Belediyecilik kapsamında yürüttüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü?nün koordinesinde, Gölcük´te ikamet edip, İstanbul ve Bursa?da eğitimini sürdüren Üniversite Öğrencilerine her yıl olduğu gibi, bu yılda ücretsiz ulaşım desteğinde bulunarak eğitimlerine katkı bulunuyor.

Gölcük Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Öğrenciler Yeni dönemde uygulamadan yararlanmak üzere kayıt yaptırıp, Ücretsiz seyahat kartlarını alıyorlar. Kayıtlar halen devam etmekte olup, öğrencilere resimlerinin de bulunduğu yeni kartlar veriliyor.

Gölcük Belediyesi yapmış olduğu bu örnek uygulama kapsamında servisler, Cuma günleri Bursa’dan, Uludağ Üniversitesi Kampüsü, Kredi Yurtlar Kurumu önünden saat 17.00’da, İstanbul’dan Üsküdar Belediyesi Otobüs Durağından( Son durak) saat 17.30’da Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile hareket edilerek, Öğrenciler Gölcük’e getiriliyor. Pazar günleri de, Gölcük’ten, Kaymakamlık Hizmet Binası karşısından Bursa’ya Saat 17.00’da, İstanbul’a 15.30’da hareket edilerek tekrar Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor.

Öğrenciler ve Velileri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e eğitime verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade ediyorlar. Gölcük Belediyesi yapmış olduğu bu hizmetle eğitime ve eğitim gören üniversite öğrencilerine büyük bir katkı sağlıyor.

Gölcük Belediyesi tarafından verilen bu hizmetten, 2017- 2018 Eğitim-Öğretim döneminde Bursa’da ve İstanbul’da okuyan 211 öğrenci yararlanmakta, devam eden kayıtlarla birlikte de daha fazla öğrenci yararlanmaya devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL