GTO Başkanı Çiler’den Yeşilay Haftası hatırlatması

GTO Başkanı Nail Çiler Yeşilay Haftası’ nı Bir Açıklama Yaparak Hatırlattı. Toplumun her kesiminde, bireyin bağımlılık karşısında gerekli önlemi alabilmesi, bu konularda ortak bilinç oluşturulması ve sağlıklı bir yaşam sürebilmesinin..

GTO Başkanı Çiler’den Yeşilay Haftası hatırlatması

GTO Başkanı Nail Çiler Yeşilay Haftası’ nı Bir Açıklama Yaparak Hatırlattı.

Toplumun her kesiminde, bireyin bağımlılık karşısında gerekli önlemi alabilmesi, bu konularda ortak bilinç oluşturulması ve sağlıklı bir yaşam sürebilmesinin vurgulandığı “1 – 7 Mart Yeşilay Haftası” kutlu olsun.

5 Mart 1920’ de Hilal-i Ahdar adıyla kurularak, daha sonra Yeşil Hilal ve en son olarak Yeşilay adını alan kurum, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Cumhurbaşkanlığı’ nda kamuya yararlı dernek statüsüne gelmiştir.  Günümüzde artık çok küçük yaşlara kadar ilerlemiş olan madde bağımlılığı, toplumların tahrip olmasına yol açmakta, bireyler problemlerini zararlı alışkanlıklara yönelerek, kendilerine bir kurtuluş yolu bulmaya çalışmaktadır. Tüm dünyada ortak bir sorun halini almış bu durum karşısında Yeşilay; gerekli ve özverili çalışmalarıyla, farkındalık yaratmak adına yürüttüğü faaliyetlerle; zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılmasına destek sağlamaktadır.

Gebze Ticaret Odası olarak tüm kurum ve kuruluşlarla bu konularda ortak çalışmalar yürütmekte, özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmemesi adına sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarına destek sağlamak için  çalışmaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bireylerimize ve özellikle gençlerimiz ile çocuklarımıza madde bağımlılığına karşı direnç gösterme bilincinin yerleşmesi adına okullarımızdaki, Odamızdaki tüm Sivil Toplum Kuruluşu ve basın çalışmalarının amacına ulaşması temennisiyle; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL