GTÜ’ de anlamlı tören

GTÜ’de Atatürk törenle anıldı GTÜ’ de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde akademisyen, öğrenci ve idari personelin katılımı ile anma töreni gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının..

GTÜ’ de anlamlı tören

GTÜ’de Atatürk törenle anıldı

GTÜ’ de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde akademisyen, öğrenci ve idari personelin katılımı ile anma töreni gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılı dolayısı ile Gebze Teknik Üniversitesi Kampüsü Rektörlük Binası önünde anma programı düzenlendi. Törene GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR, akademisyenler, idari personel, GTÜ Öğrencileri ve GTÜ Kampüsünde hizmet veren Özel Minikçınar Anaokulu Okul öğrencileri katıldı. Tören GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR’ın Atatürk büstüne çelenk sunması ile başladı.

Atatürk’ü kaybettiğimiz saat 09:05’te siren çalınarak saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Günün önemi hakkında GTÜ İşletme Fakültesi Strateji Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kurtuluş DEMİRKOL bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından tören sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL