GTÜ Mezuniyet töreninde sürpriz dolu anlar

GTÜ 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Kampüste yapılan törende Gebze Belediye Başkan Vekili Nilay Ayran lisansüstü diplomasını alırken, GTÜ mezunu öğrenciye sahnede evlilik teklifi yapıldı. Gebze..

GTÜ Mezuniyet töreninde sürpriz dolu anlar

GTÜ 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Kampüste yapılan törende Gebze Belediye Başkan Vekili Nilay Ayran lisansüstü diplomasını alırken, GTÜ mezunu öğrenciye sahnede evlilik teklifi yapıldı.

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) lisans ve lisansüstü mezunlarını GTÜ Kampüsü Şenlik Alanı’nda yapılan  “2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni” nde coşku ve heyecanla uğurladı.

Törende hocaları, öğrencileri ve paydaşları ile kocaman bir aile olan GTÜ’ nün Türkiye’nin en başarılı üniversiteleri arasında yerini aldığını söyleyen GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan öğrencilerine itafen yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İnanıyorum ki sizler, üniversitemizde geçirdiğiniz yıllarda edindiğiniz bilgi ve birikimle Gebze Teknik Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası platformlardaki en dinamik temsilcileri olacaksınız. Üniversitemizde almış olduğunuz ayrıcalıklı eğitim sayesinde; iş hayatınız başladığında farklı olduğunuzu ve her türlü işte fark yarattığınızı göreceksiniz. Üniversite yaşantınız boyunca almış olduğunuz dersler, katılmış olduğunuz hem akademik hem sosyal etkinlikler sayesinde artık entelektüel bir sermayeye sahipsiniz. Bu sermayeyi dürüstlük ve en önemlisi cesaret ile yeni bir fikre kapı aralamak için kullanmak artık sizin elinizde. Bugün itibariyle uzun eğitim sürecinde elde ettiğiniz birikimi, gayretle ve çalışkanlıkla hayata geçireceğiniz yeni bir sürece ilk adımınızı atıyorsunuz. Ömrünüzün geri kalanında, iş hayatınızda ve akademik çalışmalarınızda ülkenize, milletinize olan bağlılığınızı asla kaybetmeyin.

TÖRENDE EVLİLİK TEKLİFİ YAPILDI

Konuşmaların ardından mezuniyet belgeleri lisansüstü ve lisans öğrencilerine bölüm hocaları tarafından takdim edildi. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde  Girişimcilik&İnovasyon yüksek lisans eğitimini tamamlayan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran  mezuniyet beldesini alan öğrenciler arasında dikkat çekti. Üniversiteyi derece ile bitiren üniversite birincisi Matematik Bölümü’nden Elshanı Kamberi, ikincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Beste Uygur, üçüncüsü İşletme Bölümü’nden Ertuğrul Yılmaz’a plaket ve ödülleri protokol tarafından verildi. Törende sahneye çıkan yine önceki dönem GTÜ mezunu Fatih Zeybek, bu yıl Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden mezun olan kız arkadaşı Hikmet Veli’ye evlenme teklifi ederek tören alanında bulunan herkese sürpriz dolu anlar yaşattı. Mezun öğrencilere mezuniyet yeminini Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Kurnaz’ın yaptırmasının ardından 10’dan geriye hep beraber sayılarak kepler havaya fırlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL