GTÜ Spor Turnuvası sonuçlandı

GTÜ sporcuları ödüllendirildi  GTÜ Spor Turnuvası sonuçlandı. En iyilere kupa ve madalyalarını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan verdi. Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)’nde Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından..

GTÜ Spor Turnuvası sonuçlandı

GTÜ sporcuları ödüllendirildi 

GTÜ Spor Turnuvası sonuçlandı. En iyilere kupa ve madalyalarını GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan verdi.

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ)’nde Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen, akademik, idari personel ve öğrencilerin tanışma ve birlikte spor yapmaları için düzenlenen GTÜ Spor Turnuvası tamamlandı.2 ay süren turnuvada FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL ve MASA TENİSİ olmak üzere 4 branşta müsabaka düzenlendi. Turnuvada yaklaşık 450 sporcu katılım gösterirken, toplamda 124 maç yapıldı. Turnuva sonucunda Futbolda; 1. SİX PASS, 2. KOLPACİNO, 3.CİVİL BOYS, Voleybolda; 1. OKEY 111, 2. A1­-109, 3. YAPI İŞLERİ, Basketbolda; 1- G-UNİT, 2- EKMEK AŞ, 3- İHTİYARLAR, Masa Tenisinde; 1. DOÇ. DR. SERHAT ERAT, 2. ORHAN ÖZSOY, 3.ABDULLAH HAMZA OSMAN  dereceye girdiler.

Turnuva sonunda düzenlenen GTÜ Spor Turnuvası Ödül Töreni’nde dereceye giren sporculara GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan kupa ve madalyalarını takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL