GTÜ’de Mezuniyet Çoşkusu

Gebze Teknik Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet töreni yapıldı. Mezuniyet törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili Yaşar Çakmak,Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan,..

GTÜ’de Mezuniyet Çoşkusu
Gebze Teknik Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet töreni yapıldı.
Mezuniyet törenine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanısıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili Yaşar Çakmak,Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Sanayici ve iş adamları, öğretim üyeleri,  öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Öğrencisi Sümeyye Çiçek Vural’ın öğrenciler adına yaptığı konuşmaların ardından Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın konuşmalarıyla devam etti.

Vali Hüseyin Aksoy programda yaptığı konuşmalarında; “ Değerli katılımcılar, Gebze Teknik Üniversitemizin akademik mezuniyet töreninde sizlerle birlikte olmaktan ve bu heyecanı sizlerle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Gebze Teknik Üniversitesi mezunları diğer üniversitelere göre çok daha kolay iş bulacak bir eğitim alarak buradan yola çıkacaklar. Hangi işi yaparsanız yapın mutlaka yaptığınız işten keyif almak, onu severek yapmak durumunda olun. Severek yaptığınız işte mutlu olursunuz. Eğer yaptığınız işi severek yapmıyorsanız kendinizi sorgulayın ve farklı bir alana geçmek için düşünün. Başarıyı yakalamak için çalışmak ve heyecan duyarak yapmak durumundayız. Bu yönde bir davranış sergilerseniz önümüzdeki sürçte çalışma hayatında çok daha iyi bir noktaya ulaşacağınıza olan inancım tamdır. Bugün mezun olan bütün öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Onlara katkı sunan akademik kadroya ve değerli ailelerine teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
Vali Hüseyin Aksoy ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, dereceye giren öğrencilerin mezuniyet belgeleri ile plaketlerini verdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL