“Gücümüze Güç Katacağız”

         Saadet Gebze’den Pikniğe Davet Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısında çağrı yaptı. Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonunda tüm teşkilat mensuplarımız..

“Gücümüze Güç Katacağız”

         Saadet Gebze’den Pikniğe Davet

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısında çağrı yaptı. Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonunda tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya geleceğiz, gücümüze güç katacağız, dedi.

Gücümüze Güç Katacağız

Mahalle başkanlarının katıldığı toplantıda, yeni bir döneme giriyoruz. Yeni döneminin startını tüm teşkilat mensuplarımız ile bir araya gelerek vereceğiz. Bizleri her zaman destekleyen ve tüm çalışmamızda güçlü bir şekilde arkamızda duran kıymetli ailelerimizi de piknik şenliğimize davet edeceğiz. Kardeşlik ve dayanışmaya katkı sağlayacağını düşündüğümüz piknik organizasyonumuz, 25 Eylül 2022 Pazar günü Fatih Sultan Mehmet Han’ın otağı olan Hünkâr Çayırında yapacağız ve gücümüze güç katacağız. Yediden yetmişe, davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimiz davetlidir, dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL